TOKAT / MERKEZ - Çamlıbel Ortaokulu

03562432015
.
Adres
ÇAMLIBEL BELDESİ KARASU MAH. KEMAL PAŞA CAD. ÇAMLIBEL ORTAOKULU BLOK NO 31 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okul başarılarımıza ilkokul sitemizde bulunan "Başarılarımız" bölümünden ulaşabilirsiniz.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
08.50-15.20
Kalorifer(kömür)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şehir merkezinden hareket eden Çamlıbel minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çamlıbel Beldesinde bulunmaktadır. Belde; Tokat-Sivas karayoluna sınır, karasal iklim ve bozkır bitki örtüsüne sahip, şirin bir beldedir.
İl merkezine 30km
Futsal Erkekler- atletizm kız ve erkek takımı
tübitak 4006